Naturalne kosmetyki dla Twojej skóry
Produkt sprawdzony, najwyższej jakości
Szybka dostawa
Doradztwo i pomoc w wyborze kosmetyków
Ponad 8 lat doświadczenia
Calivita - Suplement diety na odporność - ImmunAid 180 kaps.

Drogi Kliencie, zastanawiasz się nad zakupem?
Zobacz, jak kupić ten produkt taniej
- Zbieraj punkty i wymień je na stały rabat na zakupy
- Dowiedz sie wiecej na stronie Program lojalnościowy
Opis
Calivita - Suplement diety na odporność - ImmunAid 180 kaps
Jeśli spada odporność organizmu, staje się on bardziej podatny na niekorzystne działanie drobnoustrojów. Dlatego warto zawczasu wzmocnić swój organizm wykorzystując cenne składniki. ImmunAid to ziołowo-mineralny kompleks składników aktywnych, w którym zawarto siłę kociego pazura i cynku, który podniesie poziom Twojej odporności i usprawni układ odpornościowy. Przekonaj się sam jakim wspaniałym suplementem diety na odporność jest ImmunAid od Calivita. Opakowanie zawiera 180 kapsułek.
Jak działają składniki ImmunAid?
· wspomagają działanie układu odpornościowego (koci pazur, cynk)
· pomagają w ochronie komórek przed szkodliwym wpływem wolnych rodników (cynk)
· biorą udział w procesie podziału komórek (cynk)
· sprzyjają zachowaniu zdrowej struktury skóry, włosów, paznokci oraz kości (cynk)
· pomagają w prawidłowej syntezie DNA (cynk)
· dbają o zachowanie właściwej równowagi kwasowo-zasadowej organizmu (cynk)
Koci pazur jest uważany za jedną z najbardziej skutecznych substancji wspierających układ odpornościow.
Komu szczególnie polecamy suplement ImmunAid?
Osobom poszukującym ciągłej i efektywnej ochrony układu immunologicznego, szczególnie w okresie jesienno-zimowym.
Kluczowe składniki w jednej dawce suplementu na odporność Calivita:
2 kapsułki zawierają substancje aktywne:
· 800 mg Cat’s claw - Koci pazur
· 12 mg Cynk
Składniki ImmunAid:
sproszkowana kora czepoty puszystej - koci pazur - Cat’s claw – (Uncaria tomentosa); kapsułka żelatynowa (żelatyna, woda); glukonian cynku dwuwodny; substancja przeciwzbryląjąca - sole magnezowe kwasów tłuszczowych (stearynian magnezu), stabilizator - celuloza mikrokrystaliczna.
Wytworzono w zakładzie przetwarzającym także soję, nasiona sezamu, orzeszki ziemne, orzechy, jaja, ryby, skorupiaki, mleko, dwutlenek siarki i siarczyny, zboża zawierające gluten, łubin, mięczaki, seler, gorczycę - stąd istnieje możliwość obecność tych składników w produkcie.